Choosing the Right Robostop for Your Trampoline - A Comparison Guide

Valg af det rigtige robostop til din trampolin - en sammenligningsguide

Robostop Regular

Robostop Regular er designet til trampoliner med benbredder mellem 90 og 180 cm. Med en længde på 3,75 meter og en højde på 6 cm er denne model perfekt til dem med trampoliner i almindelig størrelse. Den kommer i en slank sort farve og har en struktur, der kan tilpasses. Velcroforbindelsen gør monteringen hurtig og nem, og den giver din autonome plæneklipper den nødvendige modstand for at undgå trampolinbenet.

Robostop Large

Robostop Large er lavet til trampoliner med ben mellem 130 og 220 cm i bredden. Med dimensioner på 4,75 meter i længden og 6 cm i højden er den perfekt til dem med større trampoliner. Den kommer i et slankt sort farveskema og er fuldt justerbart, hvilket giver samme niveau af beskyttelse mod plæneklipperkollisioner som standardmodellen.

Robostop Large Premium

Hvis du vil have den ultimative beskyttelse til din trampolin, er Robostop Large Premium fire-pack produktet for dig. Den er lavet til at rumme en bredere vifte af benbredder, og den giver mere sikkerhed mod indkøring med plæneklippere. Takket være velcro-beslagets brugervenlighed kan du stoppe din selvkørende plæneklipper i sporet, når den rammer et trampolinben. I slank sort er Robostop Large Premium den bedste mulighed for trampolinejere, der værdsætter sikkerhed over alt andet.

Konklusion

Robostop har en løsning til dine trampolinbehov, uanset om det er en almindelig størrelse eller en større størrelse. Disse varer er både funktionelle og moderigtige på grund af deres slanke sorte farve og tilpasningsdygtige design. Slap af i din baghave uden at bekymre dig om, at din trampolin eller plæneklipper bliver beskadiget, takket være den ekstra funktion af maksimal beskyttelse mod plæneklipperstyrt. Hvis du leder efter måder at gøre din trampolin mere sikker på, skal du sørge for at tjekke det tilgængelige tilbehør ud. Få dine Robostop-genstande nu, og nyd en stressfri tid i din baghave.

Tilbage til bloggen